Ruilen of retourneren

Kan ik mijn bestelde artikel(en) retourneren?

Ben je niet tevreden over een geleverd artikel, of is de maat niet goed? Vrijwel alle artikelen kunnen geretourneerd worden. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering retourneren. Let wel op! dit is alleen mogelijk met de aangehechte en originele labels en in de originele verpakking. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Je hebt dus de mogelijkheid het artikel thuis te passen. Als het artikel gebruikt beschadigd en/of gewassen is, kunnen wij deze helaas niet terugnemen.

Wat kan niet geretourneerd worden?

  • Gedragen, gebruikte, beschadigde en/of gewassen artikelen.
  • Artikelen die niet in de originele staat verkeren.
  • Artikelen zonder originele aangehechte labels en niet zonder originele verpakking.

Wat zijn de regels voor ruilen of retourneren?

  • Retour brengen of ruilen in de winkel is geheel kosteloos.
  • Retour sturen in originele verpakking via PostNL naar: Primeur Mode, Meester Strikstaat 3, 5708 GA Helmond de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra we je pakketje hebben ontvangen gaan we aan de slag om deze te verwerken. Dit kan enkele dagen duren. Wanneer de retourzending is verwerkt zorgen wij dat het bedrag binnen 14 dagen op je rekening wordt gestort.

Overige vragen

Heb je specifieke vragen over het retourneren of vragen over het ruilen van een artikel neem dan gerust contact met ons op via info@primeurmode.nl of via telefoonnummer 0492-523271.

Primeur mode Meester Strikstaat 3 5708 GA Helmond-Stiphout 0492-523271 info@primeurmode.nl

Primeur Mode B.V. KvK-nummer: 17042506 BTW-nummer: NL811941838B01